Een uniek & gezellig feest op Hoeve Bouwlust

Hoeve Bouwlust geeft ook de mogelijkheid om een gezellig feest te organiseren op de boerderij, een unieke locatie! Deze unieke feesten kunnen gecombineerd worden met activiteiten, lunches/brunches en diverse (streek)buffetten. Hiervoor stellen wij Op de Deel, de Hooizolder of de Huiskamer ter beschikking. Uw locatie wordt aangegeven door Hoeve Bouwlust en kan niet gekozen worden.

Dit wordt verzorgd voor groepen vanaf 10 personen op afspraak. U kunt ons bereiken via de telefoon/e-mail/locatie voor meer informatie.

image
image
image
image

Boerderij

Op Hoeve Bouwlust word op kleinschalige wijze koeien gehouden. Alle melk van de koeien word verwerkt in de eigen melkcoöperatie Delflandshof. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij de koeien, kalfjes en alle andere boerderij dieren.

image
image
image
image

De Deel

In de deel worden heerlijke buffetten geserveerd, maar kunt u ook terecht voor bijvoorbeeld een familiefeest, verjaardag of een andere gelegenheid dat een feestje waard is. Deze zaal heeft ook een terras aan de achterkant, waar u heerlijk buiten kunt vertoeven wanneer het lekker weer is.

Deze zaal is toegankelijk voor rolstoelen.

image
image
image
image

De Hooizolder

De hooizolder wordt voornamelijk gebruikt voor vergaderingen.  Deze ruimte is geschikt voor groepen van 10 tot en met 60 personen.

U kunt eventueel extra apparatuur aanvragen (bijv. een beamer).

image
image
image
image

De Hooiberg

De hooiberg wordt voornamelijk gebruikt voor BBQ’s. Een heerlijke Boeren Barbeque in een boerenomgeving! Wanneer het heerlijk weer is kunt u ook plaats nemen aan de picknicktafels naast de hooiberg.

image
image
image
image

De Huiskamer

De gezellige huiskamer wordt voornamelijk gebruikt voor passanten en kleinere groepen. De passanten kunnen hier rustig een drankje en een hapje nuttigen in de boeren huiskamer. Ook is de huiskamer geschikt voor wat kleinere groepen voor bijvoorbeeld een buffet of high tea.

image
image
image
image

Algemeen

De deel, de hooizolder, de hooiberg en de huiskamer zijn allemaal gevestigd op de boerderij van Hoeve Bouwlust. Op de boerderij kunt u een kijkje nemen in het boerenleven van Hoeve Bouwlust. Er lopen allerlei dieren rond op de boerderij als koeien, katten, schapen en nog veel meer. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen op de boerderij en het echte boerenleven te proeven!